Project

Zonneparken

Over ons

Win energie met jouw eigen zonnepark

Daag ons uit met je vraagstuk

Door ondergebruikte gronden om te zetten in zonneparken, realiseer je een besparing op jouw energierekening. Daarnaast draag je met een zonnepark bij aan een duurzamere toekomst. Klaar om de ‘groene woestijn’ rondom jouw bedrijfspand te veranderen in een rendabel zonnepark? Neem contact met ons op.

Over ons

Onze werkwijze

Wij realiseren in 4 stappen een zonnepark op jouw bedrijfsgrond.

 • Step 1

  Eerlijk advies op maat

  We bezoeken jouw bedrijf voor een schouw en verbruiksanalyse en om te bepalen hoeveel panelen voor jouw bedrijf het gunstigst zijn. Op basis hiervan geven we advies op maat.

  1
 • Step 2

  Het complete plaatje

  Naast een zonnepark zijn er meer opties die voor jouw bedrijf interessant kunnen zijn. Zoals laadpalen en energieopslag. We nemen met jou alle mogelijkheden door en berekenen wat ze jou kunnen opleveren.

  2
 • Step 3

  Offerte en overeenkomst

  Alles wat we hebben besproken, zetten we op een rij in ons voorstel. Heb je op basis hiervan nog bepaalde wensen of vragen? We kijken samen met jou naar eventuele onduidelijkheden en passen indien mogelijk en gewenst de overeenkomst aan.

  3
 • Step 4

  Afspraak en snelle installatie

  Na het ondertekenen van de overeenkomst maken we met jou een afspraak voor de installatie van het zonnepark. We stemmen alle werkzaamheden met je af en zorgen ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ons team van erkende installateurs zorgt voor een soepele, snelle en professionele installatie.

  4
Contact opnemen

Laat voor een persoonlijk energieadvies, hieronder je e-mailadres achter en we nemen contact met jou op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp met Atsun