Projecten

Energie opslag

Energieopslag stelt ons in staat om overtollige energie die opgewekt wordt door je zonnepanelen, vast te houden en later te gebruiken wanneer dat nodig is. Door gebruik te maken van energieopslagsystemen kunnen we deze schommelingen in aanbod en vraag compenseren.

 

Energieopslag biedt tal van voordelen voor individuele klanten. Een van de belangrijkste voordelen is de mogelijkheid om zelfvoorzienend te zijn en minder afhankelijk te zijn van het elektriciteitsnet. Het gebruik van een energieopslag systeem zorgt niet alleen voor meer controle over de energierekening maar ook voor een gevoel van onafhankelijkheid en duurzaamheid. Overweeg je om je eigen opgewekte energie op te slaan? Onze adviseur bespreekt dit graag met jou

IQ Batterij 3T Enphase

Ontdek de revolutionaire IQ Battery 3T van Enphase, een toonaangevend geïntegreerd AC-batterijsysteem dat de toekomst van energieopslag vormgeeft. Ontworpen voor zowel nieuwe installaties als retrofit-projecten, combineert deze accu veiligheid met gebruiksgemak dankzij zijn geavanceerde lithium-ijzerfosfaat chemie en snelle plug-and-play installatie. Met de IQ Battery 3T kunt u uw energieverbruik efficiënt beheren en monitoren via een gebruiksvriendelijke mobiele app, terwijl u geniet van de zekerheid van een 15-jarige garantie. Dit systeem, uitgerust met vier geïntegreerde IQ8X-BAT-Microinverters, biedt niet alleen een betrouwbare energieopslagoplossing, maar bevordert ook eigen verbruik, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Contact opnemen

Laat voor een persoonlijk energieadvies, hieronder je e-mailadres achter en we nemen contact met jou op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp met Atsun