Project

Glastuinbouw

Over ons

Maak van je waterbassin een zonnepark

 

Met de stijgende energieprijzen is verduurzamen voor iedereen interessant. Zeker ook voor telers. Zonnepanelen brengen de energierekening fors omlaag. Zonnepanelen kunnen op het dak of op de kassen. Maar heb je ook waterbassins? Dan hebben wij een speciale oplossing: ons Floating PV systeem.

Over ons

Onze werkwijze

Wil je jouw waterbassin voorzien van ons Floating PV systeem en zo energie opwekken op de plek waar je die energie ook nodig hebt? Bel ons en we maken het voor je in orde. Hieronder leggen we uit hoe we dat doen.

 • Step 1

  Eerlijk advies op maat

  Voor advies op maat komen we bij je langs voor een schouw en verbruiksanalyse. We bepalen op basis hiervan hoe groot het Floating PV systeem moet worden.

  1
 • Step 2

  Het complete plaatje

  Naast een Floating PV systeem zijn er meer opties die voor jouw bedrijf interessant kunnen zijn. Zoals zonnepanelen op het dak, een zonnepark, laadpalen en energieopslag. We nemen met jou alle mogelijkheden door en berekenen wat ze jou kunnen opleveren.

  2
 • Step 3

  Offerte en overeenkomst

  Alles wat we hebben besproken, zetten we op een rij in ons voorstel. Heb je op basis hiervan nog bepaalde wensen of vragen? We kijken samen met jou naar eventuele onduidelijkheden en passen indien mogelijk en gewenst de overeenkomst aan.

  3
 • Step 4

  Afspraak en snelle installatie

  Na het ondertekenen van de overeenkomst maken we met jou een afspraak voor de installatie van het Floating PV systeem. We stemmen alle werkzaamheden met je af en zorgen ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ons team van erkende installateurs zorgt voor een soepele, snelle en professionele installatie.

  4
Meer weten?

Wil je meer weten over over de Floating PV systeem van Atsun en waarom ons systeem gunstig is voor jouw bedrijf? Lees hier meer over deze slimme en duurzame oplossing.

Contact opnemen

Laat voor een persoonlijk energieadvies, hieronder je e-mailadres achter en we nemen contact met jou op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp met Atsun