Project

Bedrijven

Over ons

Investeer strategisch. Investeer in de zonnepanelen van Atsun.

Je wilt jouw bedrijf verduurzamen maar wél met de juiste investeringen. Wij van Atsun zijn gespecialiseerd in advisering over, en de installatie van energieoplossingen. We gaan na wat jouw bedrijf het optimale resultaat oplevert en voeren het gehele proces van A tot Z voor je uit.

Over ons

Onze werkwijze

Klaar om jouw bedrijf te verduurzamen en direct te profiteren van financieel voordeel? Wij realiseren in 4 stappen zonnepanelen op het dak of op jouw bedrijfsgrond.

 • Step 1

  Eerlijk advies op maat

  Elk bedrijfspand is anders. Daarom komen we altijd bij je langs voor een schouw, verbruiksanalyse, dakinspectie en de bepaling van de hoeveelheid zonnepanelen er het best kunnen worden geplaatst. Op basis hiervan geven we advies op maat.

  1
 • Step 2

  Het complete plaatje

  Naast zonnepanelen zijn er meer opties die voor jouw bedrijf interessant kunnen zijn. Zoals laadpalen en energieopslag. We nemen met jou alle mogelijkheden door en berekenen wat ze jou kunnen opleveren.

  2
 • Step 3

  Offerte en overeenkomst

  Alles wat we hebben besproken, zetten we op een rij in ons voorstel. Heb je op basis hiervan nog bepaalde wensen of vragen? We kijken samen met jou naar eventuele onduidelijkheden en passen indien mogelijk en gewenst de overeenkomst aan.

  3
 • Step 4

  Afspraak en snelle installatie

  Na het ondertekenen van de overeenkomst maken we met jou een afspraak voor de installatie van de energieoplossingen. We stemmen alle werkzaamheden met je af en zorgen ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ons team van erkende installateurs zorgt voor een soepele, snelle en professionele installatie.

  4
Maak van jouw dak een verdienmodel

Vele daken blijven onbenut, terwijl ze het perfecte oppervlak bieden voor zonne-energie en daarmee een besparing op jouw energierekening. Met zonnepanelen draagt je bovendien bij aan een duurzamere toekomst, door minder afhankelijk te zijn van fossiele energiebronnen.

Lees meer over onze zonnepanelen

Van ongebruikte grond naar waardevol zonnepark

Door ondergebruikte gronden om te zetten in zonneparken, realiseer je een besparing op jouw energierekening. Daarnaast draag je met een zonnepark bij aan een duurzamere toekomst. Met onze expertise transformeren we elke ‘groene woestijn’ naar een zonnepark – ongeacht de grootte, locatie of ondergrond.

Lees meer

Contact opnemen

Laat voor een persoonlijk energieadvies, hieronder je e-mailadres achter en we nemen contact met jou op.

Whatsapp met Atsun