Project

Drijvende zonneparken

Over ons

Maak van je waterbassin een zonnepark

Daag ons uit met je vraagstuk

Met de stijgende energieprijzen is verduurzamen voor iedereen interessant. Zeker ook voor telers. Heb je waterbassins? Dan hebben wij een groene oplossing: ons Floating PV systeem. Klaar om alles uit jouw waterbassins te halen? Neem contact met ons op.

Over ons

Onze werkwijze

Klaar om jouw bedrijf te verduurzamen en direct te profiteren van financieel voordeel? Wij realiseren in 4 stappen zonnepanelen op het dak of op jouw bedrijfsgrond.

 • Step 1

  Eerlijk advies op maat

  Voor advies op maat komen we bij je langs voor een schouw en verbruiksanalyse. We bepalen op basis hiervan hoe groot het Floating PV systeem moet worden.

  1
 • Step 2

  Het complete plaatje

  Naast een Floating PV systeem zijn er meer opties die voor jouw bedrijf interessant kunnen zijn. Zoals laadpalen en energieopslag. We nemen met jou alle mogelijkheden door en berekenen wat ze jou kunnen opleveren.

  2
 • Step 3

  Offerte en overeenkomst

  Alles wat we hebben besproken, zetten we op een rij in ons voorstel. Heb je op basis hiervan nog bepaalde wensen of vragen? We kijken samen met jou naar eventuele onduidelijkheden en passen indien mogelijk en gewenst de overeenkomst aan.

  3
 • Step 4

  Afspraak en snelle installatie

  Na het ondertekenen van de overeenkomst maken we met jou een afspraak voor de installatie van het Floating PV systeem. We stemmen alle werkzaamheden met je af en zorgen ervoor dat je er verder geen omkijken naar hebt. Ons team van erkende installateurs zorgt voor een soepele, snelle en professionele installatie.

  4
Contact opnemen

Laat voor een persoonlijk energieadvies, hieronder je e-mailadres achter en we nemen contact met jou op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp met Atsun