Particulier

Alles over zonnepanelen

Jij wilt direct besparen op je energierekening en je huis verduurzamen met zonnepanelen? Dan ben je bij ons aan het goede adres want wij helpen je graag!  Deze pagina geeft antwoorden op de vragen; is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?, hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?, waaruit bestaan de kosten van een zonnepanelen installatie? En hoe verloopt de installatie van de zonnepanelen installatie?

Neem contact op

Is mijn dak geschikt?

Op vrijwel ieder dak kunnen zonnepanelen geplaatst worden. Of je nu een standaard schuin dak met dakpannen hebt, of een dak met veel schaduw, er is altijd wel een passende oplossing mogelijk.

Wil je weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Klik dan op de knop ”offerte aanvragen”, laat je gegevens achter en wij maken vrijblijvend een eerste inschatting voor jou.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Als u weet hoeveel stroom u verbruikt of in de toekomst denkt te gaan verbruiken, kunnen wij vrij makkelijk voor u uitrekenen hoeveel panelen u nodig heeft. Met speciale software en luchtfoto’s berekenen we het aantal panelen. Daarbij houden we onder andere rekening met:

  • De ruimte op uw dak
  • De richting van je dak ten opzichte van het zuiden
  • De hellingshoek van het dak
  • Hoeveel zon in een jaar gemiddeld op het dak schijnt
  • Eventuele schaduwobjecten

Wilt u weten hoeveel zonnepanelen u daadwerkelijk nodig heeft? Klik dan de knop “offerte aanvragen” aan en vul zoveel als mogelijk de gevraagde gegevens in.

Waaruit bestaan de kosten van een zonnepanelen installatie?

Iedere offerte is uiteindelijk maatwerk en afgestemd op uw situatie. De prijs van uw zonnepanelen installatie  is afhankelijk van het soort panelen dat u laat plaatsen en het aantal. Naast de zonnepanelen zelf bestaan de kosten voor een zonnepanelen installatie uit kosten voor bijvoorbeeld de omvormer en bekabeling, de constructie en de installatie. Wij helpen u graag om uw wensen helder te krijgen in een persoonlijk gesprek. Daarna berekenen wij voor u de totale kosten en de verwachte besparing.

Hoe verloopt de installatie van uw zonnepaneleninstallatie

Na het tekenen van de offerte plannen we zo spoedig mogelijk een installatiedag. Wij beschikken over eigen installatieploegen die gecertificeerd zijn en altijd veilig werken.

Op de dag zelf installeren we de hele zonnepanelen installatie op één dag. We zetten steigers op om veilig te kunnen werken en de werkomgeving voor u veilig te houden, installeren de zonnepanelen op het dak, we verzorgen de bekabeling en sluiten de omvormer netjes aan in de meterkast. Uiteraard ruimen we alles netjes op en zorgen dat de zonnepanelen installatie werkt zoals is afgesproken.

Wilt u ook profiteren van de voordelen van een eigen zonnepaneleninstallatie?

Neem contact op
Ook met jou meedenken in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

Laat je e-mailadres achter zodat we contact kunnen opnemen of bel ons op 085-0781168

Laat je e-mailadres achter zodat we contact kunnen opnemen