Project

Particulier

Over ons

Investeer slim. Investeer in zonnepanelen van Atsun.

Wil je direct en blijvend besparen op jouw energierekening en tegelijkertijd jouw huis verduurzamen met zonnepanelen? Bij Atsun Energy zijn we er om dit te realiseren! We begrijpen dat de overstap naar zonne-energie een belangrijke beslissing is, en daarom denken we strategisch met je mee om de beste oplossing voor jouw woning te realiseren.

Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om samen met jou de mogelijkheden te bespreken en een plan op maat te maken dat perfect aansluit bij jouw behoeften en budget. We staan je bij van advies tot en met onderhoud.

Met onze jarenlange ervaring en expertise in de zonne-energiebranche, zijn we in staat om oplossingen te bieden die niet alleen op korte termijn voordelen opleveren, maar ook op lange termijn.

We streven ernaar om zonnepanelen, batterijen en laadpalen van de hoogste kwaliteit te leveren en te installeren, zodat je kunt genieten van duurzame energie en besparingen op jouw energiekosten voor vele jaren.

Ons doel is om jouw investering in zonne-energie zo rendabel mogelijk te maken, zodat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst profiteert van de voordelen van jouw zonne-energiesyste(e)m(en).

Kortom, met Atsun Energy kun je met vertrouwen de overstap maken naar zonne-energie, wetende dat je kiest voor een betrouwbare partner die jouw belangen voorop stelt en jou helpt om optimaal te profiteren van de kracht van de zon. Maak vandaag nog de keuze voor een duurzamere toekomst en neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Over ons

Onze werkwijze

Wil je jouw woning voorzien van zonnepanelen? Eén telefoontje naar Atsun en we brengen alles voor je in orde. Hieronder leggen we uit hoe we dat doen.

 • Step 1

  Advies

  Tijdens het eerste gesprek luisteren we naar jouw wensen, bekijken jouw woning en stellen op basis hiervan een energieplan op. Dankzij onze specialistische kennis voorzien we je van advies op maat. We houden daarbij rekening met de (toekomstige) ontwikkelingen op de markt.

  1
 • Step 2

  Levering en installatie

  Onze eigen installateurs zorgen voor een keurige plaatsing van de panelen en de complete installatie. Wij maken in overleg met jou in één keer jouw meterkast klaar voor eventuele toekomstige uitbreidingen, zoals de aanschaf van een warmtepomp of elektrische auto.

  2
 • Step 3

  Uitleg en onderhoud

  Na de installatie van de zonnepanelen loopt onze installateur samen met jou alles langs. Hij geeft uitleg over wat er veranderd is in de meterkast en wat verder handig is om te weten.

  3
 • Step 4

  Onderhoud

  Goed onderhoud van de zonnepanelen verlengt de levensduur. Daarnaast kunnen vuile zonnepanelen de opbrengst verminderen. Op aanvraag komen we jaarlijks bij je langs om onder andere de panelen schoon te maken en om de gehele installatie door te meten.

  4
Meer weten over zonnepanelen van Atsun?

Wil je jouw huis verduurzamen en direct besparen op je energierekening? Lees meer over onze zonnepanelen en hoe wij ervoor zorgen dat je er optimaal van kunt genieten.

Klik hier

Contact opnemen

Laat voor een persoonlijk energieadvies, hieronder je e-mailadres achter en we nemen contact met jou op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp met Atsun