Project

Onderhoud & keuring

Over ons

 Scope 12 inspectie

SCIOS Scope 12 is een richtlijn voor inspectie van zonne-energiesystemen. Deze richtlijnen zorgen voor een duidelijke controle op zonne-energiesystemen. Tijdens de inspectie kijken we naar de kwaliteit en de veiligheid van het PV-systeem. De hele zonne-energiesector en verzekeraars gebruiken Scope 12 als leidende norm om zonne-energiesystemen te keuren.

De inspectie is voor het hele PV-systeem. Zonnepanelen, omvormers, optimizers, bekabeling, constructie, ballast en de elektrische aansluiting in de meterkast maken onderdeel uit van de Scope 12 inspectie. Deze inspectie heeft 3 stappen.

 • Step 1

  Visuele controle

  1
 • Step 2

  Meting en beproeving

  2
 • Step 3

  Rapportage

  3
Inspectie aanvragen

Op zoek naar een officiële keuring van jouw zonnepanelen systeem? Daarmee helpen we je graag! Met een Scope 12 inspectie controleren we zonne-energiesystemen aan de hand van de Scope 12 richtlijnen. Onze gediplomeerde inspecteurs voeren de inspectie uit en maken een rapportage van de bevindingen. Hierbij helpen we bij elke stap, van de aanvraag voor de inspectie tot en met de goedkeuring van het zonne-energiesysteem.

Vraag gemakkelijk een inspectie aan via ons contactformulier

Klik hier voor het formulier

Kik hier voor meer informatie over SCIOS Scope 12

 

Contact opnemen

Laat voor een persoonlijk energieadvies, hieronder je e-mailadres achter en we nemen contact met jou op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp met Atsun