Zonnepanelen Leeuwarden, verdien met duurzame zonne energie

Uw gids naar een duurzame toekomst in Friesland

Verduurzaming met zonnepanelen

Atsun Energy is uw partner in verduurzaming, of het nu gaat om uw woning of bedrijf. Als écht Fries bedrijf weten wij als geen ander wat de beste duurzame oplossing is in Leeuwarden en omgeving.

Wij bieden advies, leveren en installeren zonnepanelen of andere energieoplossingen en zorgen voor optimaal onderhoud. Een echte alles-in-een-oplossing dus. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring en het nodige oog voor detail, bij ons bent u verzekerd van professionele en betrouwbare service.

Bespaar

Bespaar met zonnepanelen

Kiezen voor energieopwekking met de zon bespaart flink in de kosten. Met een gemiddelde terugverdientijd van 5 tot 8 jaar, hebt u uw investering in groene energie snel terugverdient. Een gemiddeld paneel heeft een levensduur van zo’n 20-25 jaar (bij goed onderhoud), dat betekent dus dat u 12-20 jaar kunt profiteren van gratis groene stroom.

 

Advies nodig over verduurzamen in leeuwarden? Vraag het aan Atsun

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen op uw dak in Leeuwarden? Neem vrijblijvend contact ment ons op voor een adviesgesprek. Wij staan u graag te woord voor al uw vragen omtrent duurzame energie.

Lees meer over ons

Verduurzaming

Verduurzaming en zonnepanelen in Leeuwarden

Ook in Leeuwarden zijn zonnepanelen een goede investering. Zonnepanelen zijn voor Leeuwarden een belangrijk onderdeel van een duurzame toekomst. De stad geeft veel voorlichting en wil duurzame energie stimuleren.

Verduurzaam met een goed rendement

Met groene energie op uw dak(en) bespaart u op de energierekening, verhoogt u de waarde van uw woning en draagt u natuurlijk bij aan een schoner milieu met minder fossiele brandstoffen.

Voor bedrijven is er natuurlijk ook een maatschappelijke impact en is het positief voor uw merk en imago. De panelen gaan ook een lange tijd mee waardoor u uw investering snel terugverdient.

Profiteer van 0% btw op zonnepanelen

De overheid blijft zonnepanelen stimuleren doordat de BTW op 0% staat. Dit geldt wel alleen voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning of een nabij gelegen schuur.

Bedrijven (en huishoudens) profiteren van de salderingsregeling. Doordat u uw eigen elektriciteit opwekt kunt u het overschot terug leveren aan het net en wegstrepen tegen de energie die u verbruikt heeft.

micro-omvormer
Zonnepanelen kopen in Leeuwarden? Bij ons bent u aan het juiste adres

Alles in een oplossing op maat voor Zonnepanelen met Micro-omvormers

Naast zonnepanelen, bieden wij ook andere duurzame energieoplossingen aan, zoals:

Energieopslag: Wij bieden hoogwaardige batterijen voor optimale energieopslag. De opgeslagen energie kunt u vervolgens later gebruiken.
Laadpalen: Met onze laadpalen laadt u uw elektrische auto’s in no-time efficiënt op met uw eigen zonne energie.
Micro-omvormers

Persoonlijk adviesplan

Adviesplan zonnepanelen Leeuwarden

Voor u stellen wij een uitgebreid adviesplan op, met daarin:

 • Een uitgebreide analyse van uw woning of bedrijf.
 • Een op maat gemaakt voorstel voor de mogelijkheden waarop u kunt verduurzamen. Wij bieden verschillende merken zonnepanelen, laadpalen, omvormers en meer, daardoor bieden we de duurzame oplossingen die het beste bij uw situatie passen. Ook houden wij rekening met uw eigen wensen.
 • Een berekening van uw besparingen, wij berekenen en laten u zien hoeveel u precies kunt besparen op uw energierekening. Wij helpen u bij het behalen van het beste rendement, zodat u uw zonnepanelen snel hebt terugverdiend.
 • Informatie en advies over subsidies en financieringsmogelijkheden, wij brengen precies in kaart welke subsidies er beschikbaar zijn.
 • Een offerte op maat, met daarin de kosten en de specifieke details. Zo weet u precies wat u moet investeren.
 • Step 1

  Planning:

  Als u akkoord hebt gegeven op onze offerte, plannen we de installatie van jouw zonnepanelen in. Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de voortgang

  1
 • Step 2

  Installatie van de zonnepanelen / andere oplossingen:

  Onze ervaren installateurs komen bij u langs en installeren de energieoplossingen vakkundig. Wij zorgen ook dat de meterkast klaargemaakt is en dat alles aangesloten is. Na de installatie werken we alles netjes af.

  2
 • Step 3

  De oplevering:

  Nadat alles geplaatst is nemen we de tijd om je uit te leggen hoe alles werkt en hoe je de panelen en andere installaties kunt onderhouden.

  3
 • Step 4

  Onderhoud:

  Als extra service bieden wij onderhoudscontracten aan, zo ben je zeker dat alles optimaal blijft presteren.

  4
Is uw woning geschikt

Is uw woning in Leeuwarden geschikt voor zonnepanelen?

Wij komen graag bij u langs om te beoordelen of uw woning geschikt is voor zonnepanelen en andere energieoplossingen. Wij kijken dan naar uw dakconstructie, oriëntatie van uw dak, schaduwval en stroomverbruik in acht.

Met ons advies wekt u gegarandeerd optimaal energie op waardoor uw rendement zo hoog mogelijk zal zijn. Daarbij houden we natuurlijk ook rekening met uw eigen wensen.

De optimale plek voor zonnepanelen voldoet aan het volgende:

 • Voor optimaal rendement is een schuin dak geschikt. Mocht u een plat dak hebben, dan kunnen wij voor u ook een stalen frame installeren om de zonnepanelen op te leggen.
 • Het oppervlakte moet minimaal 11m2 zijn.
 • Uw dak is gericht op het zuiden (optimaal), oosten of westen.
 • Dakbedekking van EPDM of bitumen is ideaal voor de nodige ventilatie.
 • Zo min mogelijk schaduw van objecten, zo kan de zon uw dak optimaal bereiken.
Ervaring
Atsun Energy heeft veel ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en andere duurzame energieoplossingen

Atsun Energy is uw ervaren installateur op het gebied van groene energie. Wij leveren de beste zonnepanelen en andere energieoplossingen, zodat u een optimale stroomopbrengst kan realiseren. Uiteindelijk gaat dit zorgen voor een flinke besparing in uw portemonnee.

Wij ontzorgen u, bieden persoonlijke service, zijn leverancier van kwaliteit en hebben ervaren en gediplomeerde installateurs in dienst. Omdat wij uit de regio komen weten we precies welke plekken het meest geschikt zijn voor zonnepanelen en waar en welke u subsidies aan kunt vragen.

Tevreden klanten

Bij deze tevreden klanten hebben wij al voor besparing gezorgd

Voor verschillende klanten hebben wij al voor besparing op de energiekosten gezorgd. Van bedrijf tot particulier, wij voorzien iedereen in Leeuwarden van een optimale installatie.

De beste zonnepanelen-installateur in de omgeving van Leeuwarden

 • Frisia

 • MKB-project

 • Franeker

Zonnepanelen kopen en laten plaatsen? Neem contact op

Maak optimaal gebruik van de zon in Friesland en investeer in duurzame energie. Zelf ook energie besparen? Ga voor zekerheid, kies Atsun Energy.

Zonnepanelen Offerte aanvragen

Contact opnemen

Laat voor een persoonlijk energieadvies, hieronder je e-mailadres achter en we nemen contact met jou op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp met Atsun