Stap over op zonnestroom van Atsun Energy!

Zonnepanelen Franeker

Verduurzaming met zonnepanelen

Ben je klaar om je energierekening te verlagen, je woning te verduurzamen en onafhankelijker te worden van fossiele brandstoffen?

Atsun Energy, dé specialist in zonnepanelen en andere duurzame energie oplossingen in Franeker, helpt je graag op weg naar een duurzame toekomst!

Zonnepanelen in Franeker: de voordelen

 • Bespaar op je energierekening: Zonnepanelen leveren gratis stroom op, waardoor je energierekening fors kan dalen. In Nederland bespaar je gemiddeld € 750,- per jaar met zonnepanelen.
 • Verhoog de waarde van je woning: Woningen met zonnepanelen zijn meer waard dan woningen zonder. Dit komt doordat zonnepanelen een duurzame investering zijn die de energiekosten verlagen.
 • Investeer in een duurzame toekomst: Zonne-energie is een schone en onuitputtelijke energiebron, die bijdraagt aan een beter milieu. Door te kiezen voor zonnepanelen, help je mee om de CO2-uitstoot te verminderen.
 • Word onafhankelijker van energieleveranciers: Met zonnepanelen wek je je eigen stroom op, waardoor je minder afhankelijk bent van energieleveranciers. Dit geeft je meer controle over je energieverbruik en -kosten.
Atsun Energy: jouw partner in duurzame energie

Atsun Energy is jouw betrouwbare partner voor de realisatie van jouw duurzame energieproject. We denken graag met je mee en helpen je de beste keuze te maken voor jouw woning of bedrijf.

Lees meer over ons

Waarom kiezen voor Atsun Energy?

Ervaring, expertise, kwaliteit, persoonlijk en ontzorgen

Ervaring en expertise: Atsun Energy heeft enorm veel kennis en ervaring in huis en heeft al tientallen woningen en bedrijven in Franeker en omgeving voorzien van zonnepanelen en andere duurzame energie oplossingen. 

Kwaliteitsproducten: Wij werken uitsluitend met hoogwaardige zonnepanelen van A-merken, die garant staan voor een optimale opbrengst en een lange levensduur. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit en rendement.

Persoonlijk maatwerk: We bekijken samen met jou wat de beste oplossing is voor jouw woning of bedrijf, rekening houdend met jouw energieverbruik, budget en dakconstructie. We nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de beste keuze.

Ontzorging: Atsun Energy regelt alles van A tot Z, van de aanvraag van subsidies tot de installatie en het onderhoud van jouw zonnepanelen. Je hoeft nergens naar om te kijken, wij nemen alles uit handen.

Duidelijke communicatie: We houden je gedurende het hele traject op de hoogte van de voortgang en beantwoorden al je vragen helder en transparant. We vinden het belangrijk dat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

Meer dan alleen zonnepanelen

Atsun Energy biedt naast zonnepanelen ook andere energieoplossingen, zoals:

 • Energieopslag: Sla je overtollige zonnestroom op in een thuisbatterij, zodat je deze later kunt gebruiken. Dit is ideaal voor momenten dat er weinig zonlicht is, zoals in de winter.
 • Laadpalen: Laad je elektrische auto op met je eigen zonnestroom. Dit is een duurzame en kostenefficiënte manier om je auto te laden.
 • Elektrische verwarmingsoplossingen: Verwarm je woning duurzaam met een elektrische warmtepomp of infraroodpanelen. Zonnepanelen kunnen de stroom leveren voor deze systemen.
 • Windmolens: Wees nóg onafhankelijker met je eigen windmolen. Windmolens zijn een ideale optie voor grote daken of open terreinen.
Zonnepanelen Franeker

Onze werkwijze

Wil je jouw woning voorzien van zonnepanelen? Eén telefoontje naar Atsun en we brengen alles voor je in orde. Hieronder leggen we uit hoe we dat doen.

 • Step 1

  Advies

  Tijdens het eerste gesprek luisteren we naar jouw wensen, bekijken jouw woning en stellen op basis hiervan een energieplan op. Dankzij onze specialistische kennis voorzien we je van advies op maat. We houden daarbij rekening met de (toekomstige) ontwikkelingen op de markt.

  1
 • Step 2

  Levering en installatie

  Onze eigen installateurs zorgen voor een keurige plaatsing van de panelen en de complete installatie. Wij maken in overleg met jou in één keer jouw meterkast klaar voor eventuele toekomstige uitbreidingen, zoals de aanschaf van een warmtepomp of elektrische auto.

  2
 • Step 3

  Uitleg en onderhoud

  Na de installatie van de zonnepanelen loopt onze installateur samen met jou alles langs. Hij geeft uitleg over wat er veranderd is in de meterkast en wat verder handig is om te weten.

  3
 • Step 4

  Onderhoud

  Goed onderhoud van de zonnepanelen verlengt de levensduur. Daarnaast kunnen vuile zonnepanelen de opbrengst verminderen. Op aanvraag komen we jaarlijks bij je langs om onder andere de panelen schoon te maken en om de gehele installatie door te meten.

  4
Factoren

Factoren die we meenemen in ons advies

 • Het energieverbruik van jouw woning of bedrijf: Hoeveel stroom verbruik je per jaar? Dit bepaalt hoeveel zonnepanelen je nodig hebt.
 • De ligging van jouw dak: Hoeveel zonlicht valt er op jouw dak? Dit bepaalt de opbrengst van jouw zonnepanelen.
 • Het budget dat je beschikbaar hebt: Zonnepanelen zijn een investering, maar er zijn verschillende subsidies beschikbaar die de kosten kunnen verlagen.
 • De dakconstructie: Is jouw dak geschikt voor de installatie van zonnepanelen? Rieten daken zijn bijvoorbeeld ongeschikt.
Klantbeoordelingen

Wat klanten over ons zeggen

We zijn trots op onze tevreden klanten. Lees hier wat ze over ons zeggen:

 • “Duidelijke offerte, snelle reacties op vragen. Werkzaamheden zijn zeer netjes uitgevoerd. Ook na plaatsing van de zonnepanelen is er nog contact geweest of er nog vragen zijn over de uitgevoerde werkzaamheden. Zeer tevreden over Atsun!” – Dhr. de Jong

 

 • “Zeer vakkundig, snelle service en aardige jongens. Zeker een aanrader!.” – Mevr. Turksma

 

 • “Prettig bedrijf en goede afspraken. Snelle levertijd en keurige installatie.  Prijs/kwaliteitverhouding is goed. Prima after sales.” – Dhr. Vink
Meer weten over zonnepanelen van Atsun?

Wil je jouw huis verduurzamen en direct besparen op je energierekening? Lees meer over onze zonnepanelen en hoe wij ervoor zorgen dat je er optimaal van kunt genieten.

Zonnepanelen Offerte aanvragen

Contact opnemen

Laat voor een persoonlijk energieadvies, hieronder je e-mailadres achter en we nemen contact met jou op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp met Atsun