Zonnepanelen Drachten: Haal meer opbrengst uit uw dak!

Uw gids naar een duurzame toekomst in Drachten

Verduurzaming met groene stroom

Op zoek naar zonnepanelen in Drachten? Bij Atsun hebben we de kennis en expertise in huis om uw duurzame doelstellingen te realiseren.

Zonnepanelen Heerenveen

Zonne energie: Investeren in de toekomst

Bent u klaar om de kracht van de zon te benutten en uw energierekening te verlagen? Zonnepanelen zijn dé oplossing voor duurzame energie. Op zoek naar duurzame energieoplossingen in Drachten? Wij hebben diepgaande kennis over alles, van voordelen en installatie tot kosten en subsidies.

Zonnepanelen Heerenveen

Wat zijn zonnepanelen en hoe werken ze?

Zonnepanelen, ook wel fotovoltaïsche (PV) panelen genoemd, zijn ontworpen om zonlicht om te zetten in elektriciteit. Ze bestaan uit meerdere zonnecellen die kleine deeltjes zonlicht, fotonen genaamd, opvangen en omzetten in gelijkstroom (DC). Deze stroom wordt vervolgens omgezet in wisselstroom (AC) waarmee huishoudelijke apparaten (en auto’s) kunnen worden gevoed.

Waarom zonnepanelen een goede keuze zijn

Een zonnepanelen systeem is een slimme investering vanwege de vele voordelen. Ten eerste zorgen zonnepanelen voor een directe besparing op uw energierekening, aangezien u minder of helemaal geen energie van het elektriciteitsnet hoeft af te nemen.

In principe krijgt u gratis groene stroom. Daarnaast zijn er verschillende subsidiemogelijkheden beschikbaar om de kosten te verlagen en zelfs winst te maken op uw investering.

Verschillende soorten zonnepanelen

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Monokristallijne panelen zijn efficiënt en ruimtebesparend, terwijl polykristallijne panelen kosteneffectief zijn. Dunnefilm panelen zijn flexibel en kunnen op diverse oppervlakken worden aangebracht.

Voordelen van hoogwaardige zonnepanelen

Het kiezen van hoogwaardige zonnepanelen biedt meerdere voordelen. Allereerst verzekeren ze een langdurige garantie en optimale opbrengst, wat betekent dat u jarenlang kunt genieten van lagere energiekosten.

Langdurige garantie en optimale opbrengst

Wij bieden de beste zonnepanelen met een lange levensduur en verzekeren maximale energieopbrengst. Hiermee bespaart u ook op lange termijn op uw energiekosten.

Kwaliteitsmerken voor zekerheid

Wij leveren uitsluitend A-merk zonnepanelen in Drachten, wat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Merken zoals SunPower, LG en Panasonic staan bekend om hun uitstekende prestaties, langere levensduur en duurzaamheid.

Kosten en subsidies voor zonnepanelen

Kosten en subsidies voor zonnepanelen

Drachten geeft zelf geen subsidie op zonnepanelen. De kosten van zonnepanelen kunnen variëren op basis van verschillende factoren, zoals het aantal panelen en de specificaties ervan. Gelukkig zijn er manieren om de initiële investering te verminderen, zoals door beschikbare subsidies en btw-teruggave.

Wat kosten zonnepanelen en hoe kan u besparen?

De prijs van zonnepanelen in Drachten is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Het gaat om de hoeveelheid en het type zonnepanelen die u nodig heeft.

Echter, met subsidies en belastingvoordelen kunt u de kosten aanzienlijk verlagen. Wij helpen u bij het aanvragen van deze subsidies en andere financieringsopties. De gemiddelde prijs van 10 zonnepanelen + installatie is 5.000,- euro.

Stichting garantiefonds zonneEnergie

Voor extra financiële zekerheid kunt u gebruikmaken van het garantiefonds zonne-energie. Dit fonds beschermt uw investering, zodat u met een gerust hart kunt profiteren van zonne-energie.

Professionele installatie en service

Professionele installatie en service door Atsun Energy

Bij Atsun Energy bent u verzekerd van een professionele installatie en uitstekende service. Als erkend zonnepaneel installateur in Drachten bieden wij garantie en kwaliteit. Wij installeren uw duurzame energieoplossing van a tot z, inclusief (micro) omvormer.

Erkend zonnepaneel installateur voor garantie en kwaliteit

Onze installateurs werken volgens de wettelijke voorschriften en hoge kwaliteitsnormen. Dit garandeert dat uw zonnepanelen veilig en efficiënt worden geïnstalleerd.

Regionale specialist voor zonnepanelen Drachten

Als dé regionale specialist voor zonnepanelen in Drachten, bieden wij lokale service en ondersteuning. Door onze regionale betrokkenheid kenen we de specifieke energiebehoeften en wensen van onze klanten. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring en kunnen u goed adviseren over de mogelijkheden.

Professionele installatie Zonnepanelen Drachten door Atsun

Totaaloplossing

Totaaloplossing voor uw duurzame energiebehoeften

Bij Atsun Energy krijgt u een totaaloplossing voor uw duurzame energiebehoeften. Van persoonlijk advies en volledige installatie tot onderhoud, wij staan aan uw zijde.

Onze service voor zonnepanelen in Drachten advies, installatie en onderhoud

Ons team van gecertificeerde monteurs zorgt voor professionele installatie en montage. Daarnaast helpen wij u bij het aanvragen van subsidies en bieden wij een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Uitgebreide dienstverlening

Naast zonnepanelen leveren wij ook airco’s, laadpalen, energieopslag en warmtepompen. Of u nu particulier of zakelijk bent, wij hebben de oplossing voor u.

 • Step 1

  Advies en planning

  Wij geven persoonlijk advies en schrijven een plan dat aansluit op uw situatie

  1
 • Step 2

  De zonnepanelen op uw dak installeren

  Een van onze installateurs komt bij u langs om uw duurzame energieoplossing te plaatsen. We sluiten hierbij alles aan inclusief omvormer(s).

  2
 • Step 3

  Oplevering en instructie

  Na de installatie doen wij een na controle en geven we u uitleg over hoe alles werkt.

  3
 • Step 4

  Optioneel onderhoudsplan

  Onderhoud is belangrijk voor uw nieuwe systeem. Daarmee zorgt u voor optimaal rendement over de gehele levensduur. Als extra service bieden wij onderhoudsplannen aan.

  4
Hoeveel panelen

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft, hangt af van uw energiebehoefte. Eén zonnepaneel kan een besparing van circa 50 euro per jaar opleveren.

Bereken uw energiebehoefte en kies de juiste zonnepanelen

Door uw energieverbruik te analyseren, kunt u bepalen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. Meer panelen zorgen voor een hoger rendement en meer besparingen.

Voorbeeldberekeningen

Stel, u verbruikt 3.000 kWh per jaar. Met een gemiddeld zonnepaneel van 300 Wp heeft u ongeveer 10 zonnepanelen in Drachten nodig om uw jaarlijkse energieverbruik te dekken.

De kosten zijn uiteraard mede afhankelijk van de plaatsing van de zonnepanelen. Zonnepanelen op een schuin dak gericht naar het zuiden genereren een hogere opbrengst dan panelen op een plat dak of een schuin dak gericht naar het noorden. Wij adviseren u graag over de meest efficiënte plaatsing voor uw zonnepanelen in Drachten.

Ideale plaatsing van zonnepanelen door installateur

Duurzame energie

Investeren in duurzame energie

De aanschaf van zonnepanelen betaalt zich doorgaans binnen 7 jaar terug. Dit betekent dat u na deze periode vrijwel gratis stroom opwekt.

Een terugverdientijd van 7 jaar

Met onze A-merk zonnepanelen in Drachten verdient u uw investering meestal al binnen 7 jaar terug. Dit maakt zonnepanelen een financieel aantrekkelijke keuze.

Langdurige voordelen

Naast de financiële voordelen draagt u ook bij aan een duurzamere wereld door uw ecologische voetafdruk te verkleinen en de waarde van uw pand of woning te verhogen.

Recensie

Recensies van klanten

Klanttevredenheid bij Atsun Energy

Onze klanten waarderen onze service en kwaliteit. Lees een van hun ervaringen:

“Snel en accuraat”, dat is hoe ik mijn ervaring met Atsun Energy Solutions zou beschrijven. Alles begon op een middag toen ik besloot Atsun te bellen voor een offerte voor zonnepanelen. Tot mijn verbazing kreeg ik diezelfde middag nog een reactie, gevolgd door een helder gesprek over de voorwaarden met de baas zelf.

De snelheid waarmee alles werd afgehandeld, was indrukwekkend. Binnen twee weken na mijn aanvraag waren de panelen geïnstalleerd en werkten ze naar behoren. Maar wat Atsun echt onderscheidde, was hun reactie op een klein probleem.

Toen één van de panelen niet goed werkte, stuurde ik een berichtje. Zonder dralen waren ze diezelfde zaterdag bij me om het op te lossen. Hun snelle handelen bewees hun toewijding aan klanttevredenheid en service. Mijn ervaring met Atsun Energy Solutions samenvattend in één zin? “Snel en accuraat”.

Hun efficiënte aanpak en het vermogen om snel oplossingen te bieden voor elk probleem hebben mij overtuigd. Ik zou Atsun zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die overweegt om zonnepanelen in Drachten te installeren.

 • Frisia

 • MKB-project

 • Franeker

Offerte
Investeer in zonnepanelen

Drachten is een goede plek om zonnepanelen aan te schaffen. Ze zijn een slimme aanschaf voor iedereen die wil besparen op energiekosten en een duurzame toekomst wil ondersteunen. Met de expertise en ondersteuning van Atsun Energy kunt u met vertrouwen overstappen naar zonne-energie. Vraag vandaag nog uw gratis zonne-consultatie aan en begin met besparen.

Zonnepanelen Drachten biedt talloze voordelen, van kostenbesparingen tot milieuvriendelijke energieoplossingen. Of u nu een huiseigenaar bent of een duurzame onderneming runt, zonnepanelen zijn de toekomst. Verduurzamen? Kies voor zonnestroom!

Neem gerust contact op met Atsun Energy en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw energiebehoeften duurzaam en efficiënt te vervullen.

Vraag vandaag een offerte aan en ontdek de kansen

Contact opnemen

Laat voor een persoonlijk energieadvies, hieronder je e-mailadres achter en we nemen contact met jou op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp met Atsun