Vacature Leerling Monteur Zonnepanelen

Heb jij geen last van hoogtevrees?

Ben jij een technisch talent met een passie voor duurzame energie? Heb je ervaring als monteur en wil je bijdragen aan een groenere toekomst? Dan is deze vacature als Monteur Zonnepanelen misschien wel iets voor jou! Als monteur zonnepanelen speel je een belangrijke rol in het installeren en onderhouden van zonne-energiesystemen. Lees verder om meer te weten te komen over deze uitdagende functie.

Wat ga je doen?

Als leerling monteur zonnepanelen ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van zonnepanelen bij klanten. Je werkt samen met ervaren monteurs die jou alle fijne kneepjes van het vak zullen leren. Je leert hoe je veilig en efficiënt zonnepanelen kunt installeren op verschillende soorten daken, zoals schuine daken, platte daken of gevels.

Omdat je regelmatig bij klanten over de vloer komt, is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en goed kunt omgaan met verschillende mensen. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel, dus het is belangrijk dat je servicegericht bent en graag meedenkt met de klant.

Wat verwachten wij van jou?

Om in aanmerking te komen voor deze functie vragen wij:

  • Een technische achtergrond of interesse in techniek
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • In bezit van een rijbewijs B
  • Fysiek fit en geen hoogtevrees

Daarnaast vinden wij motivatie, leergierigheid en nauwkeurigheid belangrijke eigenschappen voor deze functie. Je moet bereid zijn om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen in de wereld van zonne-energie.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Om 7:30 start jouw werkdag met een kopje koffie, thee kan natuurlijk ook. Samen met jouw collega worden de belangrijke punten voor het project van die dag doorgenomen Om 7:45 rijden jullie gezamenlijk naar het project. De opdrachtgever heeft de koffie klaar. Onder het genot van een kopje koffie worden de installatieplannen en de veiligheidschecklist doorgenomen met de opdrachtgever. Veiligheid staat bij ons voorop. Na de toelichting starten jullie met het opbouwen van de steiger en het klaarleggen van de materialen. De laatste veiligheidscheck wordt gedaan en het installeren kan beginnen. De onderconstructie wordt zorgvuldig gemonteerd en de bekabeling wordt aangesloten volgens opgegeven schema. De elektricien is ondertussen al gestart met het gereedmaken van de meterkast. Dit zijn specialistische werkzaamheden welke jij jezelf later ook eigen kunt maken. Bij Atsun energy zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Na installatie van de panelen kan de gehele installatie worden opgeleverd. De klant krijgt de instructie en het opwekken van stroom start onmiddellijk.

Voldaan rijden jullie naar een bedrijf dat gespecialiseerd is het verpakken van levensmiddelen. Daar moet de laatste werkzaamheden worden afgerond zodat ook deze opdrachtgever kan besparen op zijn energiekosten.

Rond 16:00 zijn jullie weer in Franeker waar de bus wordt opgeruimd en de materialen voor de volgende klus worden klaargelegd. Zodra deze werkzaamheden zijn afgerond zit de werkdag er al weer op.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leerzame en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een team van ervaren monteurs die jou alle kneepjes van het vak zullen bijbrengen. Daarnaast bieden wij:

  • Een marktconform salaris
  • Opleidingsmogelijkheden om je verder te specialiseren binnen de branche
  • Een fulltime dienstverband
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers tevreden zijn en zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarom investeren wij graag in jouw groei en bieden wij diverse opleidingsmogelijkheden aan.

Interesse?

Heb jij interesse in de functie van Monteur Zonnepanelen? Stuur dan je CV naar info@atsunenergy.com. Bellen kan natuurlijk ook 0850781168. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Samen kunnen we een verschil maken en bijdragen aan een duurzame toekomst. Word jij onze nieuwe collega?

Contact opnemen

Laat voor een persoonlijk energieadvies, hieronder je e-mailadres achter en we nemen contact met jou op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Whatsapp met Atsun