MKB

Direct besparen op energiekosten door zonnepanelen

Is jouw bedrijfspand geschikt voor zonnepanelen? Dan kun je direct besparen op energiekosten door zonnepanelen te plaatsen. Bijkomend voordeel, je helpt mee aan een duurzame maatschappij. Dus wat houdt je tegen, vraag direct en vrijblijvend een offerte aan!

Direct een offerte aanvragen
Rendement zonnepanelen zakelijk

Zowel de keuze om wel of geen zonnepanelen te nemen als bij andere investeringen in je bedrijf, gaat het over het rendement op de investering. Samen kijken we naar energiekosten, kijken we naar uw wensen en bepalen samen met u welke zonnepanelen installatie het beste bij u past.

Dak

BESPAAR FORS OP ENERGIEKOSTEN MET ZONNEPANELEN OP HET DAK

De energiekosten rijzen de pan uit. Zelf energie opwekken met zonnepanelen is dé duurzame en economische oplossing om grip te krijgen op de energiekosten. Daken zijn een heel goed alternatief voor grondgebonden systemen. Er is zoveel dakoppervlak beschikbaar dat het niet benutten van die oppervlakte voor zonne-energie zonde zou zijn. Heb jij een onbenut dakoppervlak? Graag kijken we samen met jou of het gebouw geschikt is voor zonnepanelen! Daarnaast controleren we of er aansluitmogelijkheden zijn en kijken we samen naar financieringsmogelijkheden. Kortom, een professionele aanpak voor zonnepanelen op jouw dak.

Veld

EEN DUURZAAM EN GROEN ZONNEPARK AANLEGGEN MET ZONNEPANELEN OP JOUW GROND

Veel grondeigenaren beschikken over gronden die niet of nauwelijks worden gebruikt. Soms omdat deze gronden in de loop der jaren hun functie hebben verloren. Of omdat de grondeigenaren op zoek zijn naar andere verdienmodellen. Hoe mooi is het dan om die gronden te gebruiken voor het realiseren van zonneparken. Goed voor uw portemonnee en als bijdrage om de wereld te verduurzamen met groene energie.

Atsun is gespecialiseerd in het transformeren van deze ‘groene woestijnen’ tot ware zonneparken. Elk formaat, elke locatie, elke ondergrond. Kies ook voor duurzaam, en ontdek snel wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen. Want een duurzame wereld begint in onze achtertuin.

Het proces ziet er in grote lijnen als volgt uit:

 • Gesprek en offerte

  Nadat u ons heeft laten weten open te staan voor een gesprek, maken wij met u een afspraak en wisselen we informatie en wensen uit. We onderzoeken als eerste samen met u of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. Mocht uw dak geschikt zijn, dan maken wij na ons gesprek een eerste voorstel op maat. Aan de hand van door u verstrekte informatie, foto’s van uw pand en recente luchtfoto’s analyseren we het dak en bepalen we hoeveel zonnepanelen er geplaatst kunnen worden. Uiteraard geven we in onze gesprekken ook meer informatie over mogelijke subsidies voor het verduurzamen van uw bedrijf met zonnepanelen.

  1
 • Offerte en overeenkomst

  Als u tevreden bent met ons voorstel, dan ondertekenen we de overeenkomst. Nog niet helemaal tevreden? Geen punt, we kijken samen met u waar onduidelijkheden zijn en passen indien mogelijk en gewenst de overeenkomst aan.

  2
 • Afspraak en installatie

  Nadat de overeenkomst is getekend, bereiden we samen de uitvoering van het project voor. We maken een afspraak voor installatie en stemmen de werkzaamheden met u af. Op de dag(en) van installatie worden de zonnepanelen geïnstalleerd op het dak of, als dat is afgesproken, rondom het bedrijfspand. Uiteraard regelen wij alles wat we hebben afgesproken en ontzorgen u volledig. Nadat de zonnepaneleninstallatie werkend is opgeleverd, begint de besparing op de energierekening direct!

  3

Wilt u ook snel energie besparen en direct uw energierekening verlagen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Direct een offerte aanvragen
Ook met jou meedenken in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

Laat je e-mailadres achter zodat we contact kunnen opnemen of bel ons op 085-0781168

Laat je e-mailadres achter zodat we contact kunnen opnemen